Panier

0 article(s) dans votre panier

Scava Weekendshopping

samedi 24/2 et dimanche 25/2

Spécialiste en modules de jeux

Speeltoestel-center.be is de specialist in speeltoestellen, speelhuisjes en schommels in Vlaanderen. Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van speelhuisjes en accessoires in alle maten en vormen van merken als Axi, Durlang, WoodEx, Step2, Junglegym, Hy-land Die-schaukel en KBT.


Onze speelhuisjes en andere speeltuigen zorgen voor jarenlang veilig speelplezier door de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal. In onze speeltoestellen kunnen uw kinderen hun fantasie de vrije loop laten, zo valt er altijd wel iets nieuws te beleven.


De AXI Houten Speeltoestellen bieden eindeloos actief speelplezier voor de kinderen. Alle speelhuisjes dragen de CE-markering en zijn getest en goedgekeurd conform de TÜV-normering. De AXI speelhuisjes zijn niet alleen mooi, maar ook sterk, hierdoor kunnen ze zeker tegen een speelstootje.


De Jungle Gym Speeltoestellen zijn doe-het-zelf pakketten die bestaan uit een stap-voor-stap handleiding en een volledige montageset met alle benodigde schroeven, moeren, bouten, verbindingsbeugels en boortjes.


De WoodEx Speeltoestellen zijn van uitstekende kwaliteit omwille van hun kennis van het hout, de verschillende behandelingen om de levensduur van hout te verlengen en de selectie van natuurlijk resistente soorten en begeleiding van gekwalificeerde partners. De meeste producten uit deze catalogus zijn vervaardigd uit geschaafd en onder druk geïmpregneerd grenenhout. Sommige produkten zijn vervaardigd uit behandelde eik of hard exotisch hout, een zeer duurzame houtsoort.


De Durlang Houten Speeltoestellen zijn er in verschillende groottes, van enkel een toren tot meerdere torens met bruggen, glijbanen en schommels. U kan deze bestellen in pakketvorm of u kan zelf op onze website een pakket samenstellen met de door u gewenste aanbouwelementen. Deze speeltoestellen zijn conform de Europese normen.


De Step2 Speeltoestellen zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en hebben een hoge UV-bestendigheid. Ze zijn erg geliefd bij de kinderen door hun smaakvolle kleurstelling. Ze voldoen aan de EN71 normering en hebben het CE-keurmerk.


De Hy-Land Speeltoestellen zijn speciaal ontworpen voor de openbare sector. Alle speeltoestellen passen op elke locatie en binnen elk budget. Alle modellen zijn type-gekeurd door TÜV Rheinland in Duitsland, en voldoen aan de Europese Norm EN 1176 voor openbaar gebruik.


Bij ons zullen uw kinderen zeker hun keuze vinden uit het grote assortiment.

Nos marques

Logo AxiLogo Back Yard DiscoveryLogo Blue Rabbit
Logo BoisyLogo CacoonLogo Die-schaukel
Logo DurlangLogo Forest-StyleLogo Halewijn
Logo Hy-landLogo Jungle GymLogo Kaliwood
Logo KBTLogo KettlerLogo KidKraft
Logo La SiestaLogo Step2Logo Sunny
Logo TuindecoLogo Wood 4 LifeLogo Woodvision

Scava Experience-center

Kom langs in de grootste showroom van België
1.200 m² indoor showroom
3.000 m² outdoor showroom
500 m² fitness showroom

Aussi ouvert le dimanche!

NIEUW: Scava Drive-in
grote stock beschikbaar, direct mee te nemen

1.200 m² indoor showroom

Scava Grobbendonk indoor showroom

3.000 m² outdoor showtuin

Scava Grobbendonk outdoor showroom

500 m² fitness showroom

Scava Grobbendonk fitness showroom

klik hier voor meer informatie, openingsuren, adres, routebeschrijving, ...

Dernières nouvelles

Help de Kerstman mee scoren voor het goede doel

07-12-2017   |   Publié dans: Scava En savoir plus
Help jij de Kerstman scoren voor de G-voetballers? Voor elk Calzio voetbaldoel van Scava dat de Kerstman in je sok mag stoppen, schenkt hij een stukje voetbaldoel aan S-Sport // Recreas. Maak je (klein)kinderen én de G-voetballers mee blij met een Calzio voetbaldoel...

Beweging op het werk

23-10-2017   |   Publié dans: Scava En savoir plus

7 logische, eenvoudige tips om af te vallen die echt werken. Voor iedereen!

05-01-2017   |   Publié dans: Scava En savoir plus
Voir toutes les nouvelles

Service clients

En savoir plus sur la livraison, les modalités de paiement ou la garantie? Voir notre service client:

En stock Stock limité Sur commande