Bezoek onze
showroom

Snelle
levering

Kies zelf je
leverdag

Producten
zelf afhalen

Montageservice
beschikbaar

Weekendshopping

Nu zaterdag 15/12 & zondag 16/12

Jungle Gym Speeltoestellen

Veilig, eenvoudig & superleuk

Jungle Gym Speeltoestellen Jungle Gym Safe Simple Fun

Kinderen ontdekken de wereld door te spelen: rennen, klimmen, kruipen, lachen, op, in, overheen, onderdoor, ...

Ze vinden het niet alleen leuk, het is ook belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Met een Jungle Gym speeltoestel gaat dit vanzelf en in de veilige en vertrouwde omgeving van uw eigen tuin. Het prikkelt de fantasie, stimuleert de motoriek, creativiteit, coördinatie en kracht.

Jungle Gym ontwerpt sinds 1995 houten speeltoestellen en in heel Europa bekend om zijn veiligheid, degelijkheid en oog² voor detail. Voor het team van gekwalificeerde ontwerpers staat de veiligheid van het kind altijd voorop.

Met deze basis, fantasie, betrokkenheid, kennis en ervaring heeft dit geleid tot een collectie unieke speeltoestellen die aansluiten bij de verschillende behoeften van het kind.

Safe

Jungle Gym Veiligheid

Bij alle ontwerpen staat de veiligheid van het kind voorop. Jungle Gym producten voldoen dan ook ruimschoots aan de Europese veiligheidsrichtlijnen voor speeltoestellen in de particuliere achtertuin (EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3, EN 71-8 & EN 71-9).

Jungle Gym Veiligheid

Alle producten bevatten veel veiligheidscomponenten zoals anti-slip-trapsporten, handgrepen, speciale afwerkdoppen, grondankers, Safety Ball™ en een Bumper Pad™. Hiermee creëren wij met u een zo veilig mogelijke speelgelegendheid voor uw kind.

Simple

Jungle Gym Eenvoudig

Met de doe-het-zelf pakketten van Jungle Gym wordt het in elkaar zetten van uw eigen speeltoestel heel eenvoudig. Ze bevatten namelijk standaard een duidelijke stap-voor-stap handleiding en een volledige montageset met alle benodigde schroeven, moeten, bouten, verbindingsbeugels en bouten.

Fun

Jungle Gym Leuk

Met Jungle Gym monteert u een speeltoestel waar uw kind jarenlang plezier aan zal beleven. U kunt eindeloos variëren en combineren met de torens, modules en accessoires.

Er is een geschikte toren voor elke smaak, beschikbare ruimte en budget. Uitbreiden in een later stadium is altijd mogelijk waardoor uw speeltoestel kan meegroeien met uw kind.

Er komen leuke extraatjes bij zoals een Jungle Gym vlaggetje, Jungling Cards™ en veel torens zijn al inclusief accessoires, zoals bijvoorbeeld Steering Wheel™, Talking Tube™, Klimtouw, PicNicset, Fun Phone™ of StarOscope™.

Compleet

Jungle Gym Doos

Een Jungle Gym speeltoestel komt altijd met:

Jungle Gym Compleet met handleiding

Stap-voor stap handleiding

Jungle Gym Compleet met montageset

Montageset met alle benodigde schroeven, moeren, bouten en beugels

Jungle Gym Compleet met montageset

Montageset met alle benodigde boortjes

Jungle Gym Compleet met handgrepen

Handgrepen

Jungle Gym Compleet met anti-slip-trapsporten

Metalen anti-slip-trapsporten en speciale afwerkmanchetten

Jungle Gym Compleet met Jungle Gym Logo ID™

Jungle Gym Logo ID™

Jungle Gym Compleet met 3D Level™

3D Level™

Jungle Gym Compleet met schuurblok

Schuurblok

Jungle Gym Compleet met Ground Anchors™

Met de Ground Anchors™ verankert u het speeltoestel stevig in de grond, daardoor kan het toestel niet kantelen of verschuiven

Jungle Gym Compleet met Bumper Pad™

Bumper Pad™

Jungle Gym Compleet met Safety Ball™

Safety Ball™

Jungle Gym Compleet met Bolt Caps™

De Bolt Caps™ zorgen voor een veilige afwerking van de bouten

Jungle Gym Compleet met Jungling Cards™

Jungling Cards™ om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen

Jungle Gym Compleet met Cat Stop™

De Cat Stop™ voorkomt dat katten de zandbak in gaan. Door het net kan het zand luchten en het water verdampen

Jungle Gym Compleet met Jungle Flag™

Jungle Flag™


Hout

De Jungle Gym Bouwpakketten zijn doe-het-zelf pakketten die bestaan uit een stap-voor-stap handleiding en een volledige montageset met alle benodigde schroeven, moeren, bouten, verbindingsbeugels en boortjes. In deze pakketten zit het benodigde hout niet inbegrepen. Het pakket bevat wel een duidelijk overzicht van alle benodigde hout (balken en planken in verschillende maten) voor het monteren en installeren van het speeltoestel.

De speeltoestellen op deze website worden aangeboden als pakket (bouwdoos + houtpakket). Indien u kiest voor enkel de bouwdoos dient u zelf in te staan voor de aankoop van het hout, hierbij zijn er aantal punten waar u rekening met dient te houden.

Met de keuze van het hout bepaalt u in belangrijke mate de duurzaamheid van uw uiteindelijke speeltoestel. Wij raden naaldhout aan dat van nature resistent is tegen aantasting door rot en insecten, of druk-geïmpregneerd.

De aantallen hangen af van de hoogtes en lengtes van hout dat bij de houthandelaar aanwezig is. Jungle Gym heeft het pakket met schroeven, bouten en moeren zo ontwikkeld dat u ook zwaardere houtafmetingen kunt gebruiken om een robuuster speeltoestel te bouwen. De afmetingen moeten wel binnen de aangegeven marges vallen om een veilig speeltoestel te monteren.

Let bij de aanschaf van het hout op de afwezigheid van scheuren en losse knoesten. Daarnaast verdient het de aanbeveling om vierzijdig geschaafde palen, balken en planken te kopen.


Over Junglegym